100 15000
100 - 15000Hakemalla lainaa hyväksyt käyttöehdot

Ole tarkkana

Lainaa ottaessa on syytä olla tarkkana lainaehtojen ja oman maksukyvyn kanssa, jottet saat itseäsi liian tiukkaan tilanteeseen luoton takaisinmaksun kanssa.

Usein kysyttyä

Tälle sivulle olemme keränneet useiten kysytyt kysymykset lainan hakijalle sekä vinkkejä ja neuvoja ongelmien tai maksuvaikuksien yllättäessä.

Usein kysytyt kysymykset

Tällä sivulla vastaamme kysymyksiin, jotka askarruttavat käyttäjiämme.


Hakeminen

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen vakituisesti Suomessa asuva. Lainapalvelut eivät myönnä luottoja alaikäisille. Vaadittu ikäraja määräytyy palvelukohtaisesti. Tulosi voivat vaikuttaa luoton saantiin, sillä kaikki palvelut eivät myönnä luottoja ilman säännöllisiä tuloja.

Milloin lainaa voi hakea?

Hakemuksen voi lähettää ympäri vuorokauden. Hakemukset käsitellään lainapalveluiden asiakaspalvelujen aukioloaikoina, yleensä kello 7-23 välillä arkisin ja viikonloppuisin.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Yhteistyökumppaniemme kautta voit saada luottoa aina 50 eurosta 35000 euroon saakka.

Saako lainaa ilman luottotietoja?

Lainaa ei voi saada ilman luottotietoja. Lainapalvelut tarkistavat luoton hakemisen yhteydessä asiakkaan luottotiedot.

Tarvitsenko vakuuksia?

Netistä saataviin luottoihin ei yleensä tarvita vakuuksia. Joissakin suuremmissa lainoissa saatat tarvita yhteishakijan.

Kuinka nopeasti saan luottopäätöksen?

Parhaimmillaan alustava luottopäätös tehdään muutamassa minuutissa hakemuksen lähettämisestä. Lopullisen luottopäätöksen käsittelykestoon vaikuttaa lainapalvelun vaatimien tositteiden määrä ja luonne (palkkakuitti, verotustodistus, tiliote jne.). Yleensä lähetetyt tositteet käsitellään tunnin sisällä niiden lähettämisestä palvelun aukioloaikoina.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Rahat siirtyvät tilillesi jopa muutamissa minuuteissa luottopäätöksen saatuasi, mikäli käytät yleisimpiä pankkeja. Muissa tapauksissa rahansiirrot voivat viedä 2-3 pankkipäivää.

Mitkä ovat luottoehdot?

Jokaisella lainapalvelulla on omat luottoehtonsa, jotka määrittelevät lakeja ja asetuksia. Tarkista aina luottoehdot ennen lainan hakemista kustakin palvelusta.

Voinko peruuttaa lainahakemukseni?

Sinulla on oikeus peruuttaa hakemasi laina 14 vuorokauden kuluessa luottopäätöksestä.


Lainan takaisinmaksu

Milloin laina tulee maksaa takaisin?

Laina tulee maksaa takaisin sovittuna eräpäivänä kuluineen ja korkoineen, joko kokonaan kerralla tai erissä riippuen luottosopimuksestasi.

Voinko maksaa lainan kokonaan takaisin etukäteen?

Sinulla on oikeus maksaa luottosi takaisin kokonaisuudessaan etukäteen ennen eräpäivää. Yleensä tästä ei aiheudu sinulle lisäkuluja.

En saanut laskua, pitääkö maksaa?

Lainanlyhennykset on hoidettava ajallaan siitäkin huolimatta, vaikket olisi saanut laskua. Saat laskun yleensä samaan aikaan kuukaudesta ja eräpäivä on yleensä aina samana päivänä kussakin kuussa. Mikäli et ole saanut laskua, ole yhteydessä lainapalvelun asiakaspalveluun. Mikäli käytössäsi on sähköpostilaskutus, muista tarkistaa roskapostikansiosi.


Hylätty luottopäätös

Sain hylätyn luottopäätöksen, miksi?

Luottohakemuksen hylkäämiseen voi olla useita eri syitä, kuten esimerkiksi:

Lainapalvelut harvoin perustelevat luottohakemuksen hylkäyksen syytä. Halutessasi voit kuitenkin olla yhteydessä asiakaspalveluun ja kysyä perusteita luoton eväämiselle.


Maksuvaikeudet

En pysty maksamaan laskua eräpäivänä.

Mikäli olet maksuvaikeuksissa etkä pysty maksamaan laskua kokonaan tai osittain eräpäivänä, tulee sinun olla välittömästi yhteydessä lainapalvelun asiakaspalveluun. Yleensä saat lisäaikaa laskullesi tai sovittua maksuohjelman jäljellä olevasta lainastasi.

Älä jätä laskua vain maksamatta, sillä siitä voi aiheutua sinulle lisäkustannuksia perintätoimien muodossa sekä mahdollisesti myös luottohäiriömerkintä, mikäli laiminlyöt maksut toistuvasti ja pitkällä ajalla.

Muista myös jo luottoa hakiessasi laskea tarkkaan maksukykysi, jotta suoriudut lainan lyhennyksistä. Älä myöskään maksa vanhaa lainaa pois uudella lainalla (pl. yhdistelylainat), koska näin maksuvaikeutesi vain kertautuvat.

Yhteistyössä

24-Pikalaina.fi 24pikalaina.fi Asuntolaina.co Iskuvippi.fi Kulutusluotto.com Laatulaina.fi Lainanvertaaja.fi Lainapaikka.fi Lainarahoitus.fi Lainaton.fi Luottopalvelu.fi Pikalainaus.fi Pikavipit-heti.fi Pikavipit2018.fi Pikavippi2018.fi Pikavippi-24.fi Pikavippia.fi Pikavippisi.fi Pikavippitori.fi Pikavippivertailuni.fi Rahoituslaitos.fi Vippifirma.fi Vippimaatti.fi