100 15000
100 - 15000Hakemalla lainaa hyväksyt käyttöehdot

Faktaa

Pikavippipalvelu ei itse myönnä lainaa, vaan välittää lainahakemuksia yhteistyökumppaneinaan toimiville lainapalveluille. Käyttämällä palveluamme sinulla on mahdollisuus säästää rahaa lainakuluistasi.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

Emme välitä henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Kaikki asiakastietomme sijaitsevat salasanasuojatulla palvelimella kulunvalvonnalla varustetusssa lukitussa palvelintilassa.

Yleiset palveluehdot

§ 1 Yleistä

Pikavippipalvelu.fi toimittaa luottohakemuksia yhteistyökumppaneinaan toimiville rahoituslaitoksille Pikavippipalvelu.fi -palvelun kautta.

Pikavippipalvelu.fi ei itse tarjoa tai myönnä lainoja tai osallistu luottoja koskeviin myöntämispäätöksiin, vaan välittää Luotonhakijan yhteistyökumppaninsa verkkosivuille. Luotonhakija voi tehdä luottoa koskevan luottosopimuksen ainostaan itse valitsemansa luotonmyöntäjän kanssa.

Luoton myöntää Pikavippipalvelu.fi:n yhteistyökumppani ja luottoa koskeva lainasopimus tehdään aina Luotonhakijan sekäluotonmyöntäjän välille. Pikavippipalvelu.fi ei ole luottosopimuksen osapuoli missään tapauksessa, eikä ota siltä osin minkäänlaista vastuuta luotosta, luottosopimuksen sisällöstä tai luottosopimuksesta koituvista taloudellisista vastuista tai velvoitteista.

§ 2 Palveluun tallennettavat tiedot

Kun teet luottohakemuksen Pikavippipalvelu.fi internetpalvelussa hakemuslomakkeella, henkilötietosi ja haetun luoton tiedot tallennetaan Pikavippipalvelu.fi:n asiakastietokantaan. Tallennettuja tietoja voidaan käyttää myös Pikavippipalvelu.fi:n palvelun kehitystyöhön sekä suoramarkkinointitoimenpiteisiin.

Luottoa voivat Pikavippipalvelu.fi:n kautta hakea vain täysi-ikäiset, puhtaat luottotiedot omaavat ja täysivaltaiset henkilöt, joilla on Suomalainen henkilötunnus.

Pikavippipalvelu.fi:n internet -sivujen käyttäminen ja lainahakemuksen lähettäminen on Luotonhakijalle aina maksutonta.

§ 3 Luotonhakijan Suostumus

Lähettäessään luottohakemuksen Luotonhakija suostuu siihen, että palveluun tallennettuja tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitoimenpiteisiin.

Luotonhakija on ymmärtänyt ja käsittänyt, että Pikavippipalvelu.fi ei tee luottopäätöstä Luotonhakijan hakemasta luotosta. Päätöksen luoton myöntämisestä tekee yksi tai useampi Pikavippipalvelu.fi:n kanssa yhteistyössä oleva rahoituslaitos.

§ 4 Pikavippipalvelu.fi:n vastuun rajoitukset

Pikavippipalvelu.fi:n lainanvälityspalvelu tarjotaan ja tuotetaan Luotonhakijalle sellaisena kuin sen on. Pikavippipalvelu.fi ei ota minkäänlaista vastuuta palvelun tai palveluiden toimivuudesta, yhteistyökumppaniensa luotonhakijalle tekemistä tarjouksista, luotoista, luottoa koskevan sopimuksen syntymisestä ja sopimukseen kohdistuvista velvoitteista tai Pikavippipalvelu.fi:n ylläpitämän palvelun johdosta syntyvästä muusta järjestelystä.

Pikavippipalvelu.fi ei vastaa miltään osin vahingoista, jotka johtuvat suomalaisesta tai muusta paikallisesta lainsäädännöstä, sodasta, lakosta, työsulusta, viranomaisten toiminnasta, luonnonmullistuksesta tai muusta vastaavasta Pikavippipalvelu.fi:sta johtumattomasta tapahtumasta. Tämä koskee lisäksi tilanteita, joissa Pikavippipalvelu.fi on yllä mainittujen toimintojen tai tapahtumien kohteena.

Pikavippipalvelu.fi ei vastaa mistään Luotonhakijalle koituvasta epäsuorasta vahingosta. Pikavippipalvelu.fi ei ole vastuussa missään tapauksessa vahingosta, joka tapahtuu Pikavippipalvelu.fi:sta riippumattomista syistä.

Pikavippipalvelu.fi ei ota millään tavoin vastuuta Luotonhakijan lainahakemuksen yhteydessä ilmoittamista virheellisistä tiedoista, vaikeuksista maksaa luottoa takaisin osittain tai kokonaan tai muista seikoista tai ongelmista, joissa Pikavippipalvelu.fi ei ole ollut sopivana osapuolena.

§ 5 Henkilötietojen käsittely

Pikavippipalvelu.fi käsittelee verkkopalveluaan käyttävien Luotonhakijoiden henkilötietoja henkilötietolain ja muun Suomen lainsäädännön mukaisesti.

Käyttämällä palveluamme annat Pikavippipalvelu.fi:lle luvan käsitellä henkilötietojasi sekä luovuttaa tai siirtää henkilötietojasi Oulun Hakukoneoptimointi Oy:n kanssa samaan konserniin kuuluville muille yrityksille Suomessa.

Henkilötietoja vastaanotetaan ja käsitellään lainanvälityspalveluiden toteuttamiseksi. Tiedot hankitaan Luotonhakijalta tai hänen viralliselta edustajaltaan.

Pikavippipalvelu.fi käyttää rekisterissään olevia käyttäjätietoja myös Luotonhakijoille suunnattuun markkinointiin. Luotonhakijalla on oikeus kieltää Pikavippipalvelu.fi:tä käsittelemästä häntä itseään koskevia henkilötietoja etämyyntiä, suoramarkkinointia tai vastaavaa muuta käyttötarkoitusta varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti Pikavippipalvelu.fi:n rekisteriselosteessa mainitulla tavalla.

Pikavippipalvelu.fi:n käyttäjärekisterissä olevalla Luotonhakijalla on oikeus tarkastaa itsestään rekisteriin tallennetut tiedot ja saada niistä pyydettäessä kopiot. Kysely on maksuton kerran vuodessa. Pikavippipalvelu.fi voi Luotonhakijan vaatimuksesta täydentää rekisterissä olevan, tarpeettoman, puutteellisen, virheellisen tai vanhentuneen tiedon tai poistaa nämä kokonaan.

Henkilötietolain tarkoittama rekisteriseloste on tarjolla Pikavippipalvelu.fi:n verkkosivuilla.